DAMES

Bokssporten worden onder vrouwen steeds populairder. En dat is niet zo gek! Boksen is een sport waarbij je er conditioneel en qua gewicht een stuk op vooruit gaat. Wij bij BCL richten ons op persoonlijke aandacht en gezellige trainingen, zodat iedereen zich welkom voelt en deze mooie sport kan beoefenen.

‚Äč

Binnen onze boksclub zijn er diverse trainers die rondlopen om aanwijzingen en tips te geven. Zo krijg je altijd persoonlijke aandacht en hulp waar je die nodig hebt. Tijdens de trainingen werken we aan de conditie en gaan we sparren. Ben je er nog niet klaar voor om te sparren en wil jij je liever uitleven op de boksbal? Dan kan dat natuurlijk ook. We passen de training zoveel mogelijk aan jouw wensen aan.

 

Wat is het voordeel?

Boksen is een gezellige contactsport waarbij je constant in beweging bent. Door de trainingen verlies je gewicht, word je fysiek sterker en krijg je een beter uithoudingsvermogen.

 

Praktische zaken

Ben jij al in het bezit van boksspullen? Neem deze dan mee. Zo niet, dan kun je voor de eerste trainingen bij ons (gratis) boksspullen gebruiken. Zorg ervoor dat je sportkleding draagt waarin je je lekker voelt en waarin je lekker kunt bewegen. We trainen op een groene gymzaalvloer, waardoor sportschoenen met een lichte zool verplicht zijn. Informatie over de trainingstijden vind je hier.

 

Ben je nieuwsgierig hoe anderen denken over onze trainingen? Lees dan hieronder de ervaringen van twee van onze vrouwelijke leden.

"Wat veel mensen niet weten is dat boksen veel meer is dan alleen het boksen zelf. Het draait ook om uithoudingsvermogen. Juist die combinatie maakt deze sport zo leuk. Bij BCL wordt heel erg gekeken naar die combinatie: alle onderdelen komen aan bod."

Helene (31 jaar)
MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES
Is je interesse gewekt en lijkt het jou leuk om eens mee te trainen? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvende proefles en ervaar het zelf! Je kunt je aanmelden door ons contactformulier in te vullen. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop hiernaast te klikken.

© 2017-2019 BCL Boks Club Leidsche Rijn                                 Lid van De Nederlandse Boksbond 

  • icon mail
  • Black Facebook Icon