Bij ons trainen ? Vanaf 12 jaar trainen wij samen met de jeugd in een aparte groep, zodat zij altijd persoonlijke aandacht en trainingen op maat krijgen. De kinderen in deze groep komen spelenderwijs met de bokssport in aanraking. De trainingen duren ongeveer een uur en staan in het teken van het spel, de technieken en coördinatie.

 

Heb je al ervaring met boksen of nog nooit getraind ? : wij helpen ze op weg. Onze trainers geven de kinderen altijd persoonlijke aandacht. 

 

Wat is het voordeel?

Boksen is een gezellige contactsport waarbij ze constant in beweging zijn. Hierdoor zullen de conditie en het uithoudingsvermogen verbeteren. Daarnaast wordt er getraind met leeftijdsgenoten, waardoor er gemakkelijk contact wordt gelegd en iedereen zich op zijn gemak voelt.

 

Praktische zaken

Is jouw kind in het bezit van boksspullen? Geef deze dan mee. Zo niet, dan kan hij/zij voor de eerste trainingen bij ons (gratis) boksspullen gebruiken. We trainen op een groene gymzaalvloer, waardoor sportschoenen met een lichte zool verplicht zijn. Informatie over de trainingstijden vind je hier.

 

Ben je nieuwsgierig hoe anderen denken over onze trainingen? Lees dan hieronder de ervaringen van twee boksmoeders.

KOM GEZELLIG MEETRAINEN!
Lijkt het jouw kind leuk om eens mee te trainen? Kom dan gerust eens bij ons langs, zodat jouw kind het vrijblijvend kan uitproberen. En kom zelf ook gerust kijken! Neem van tevoren wel even contact met ons op, zodat wij weten wanneer jullie langskomen.
OUDERS OVER BCL

"Mijn zoon (10) vindt boksen heel erg leuk en hij wil er graag heel goed in zijn. De trainers leren hem dan een nieuwe stoot en dan staat hij er vervolgens thuis echt op te oefenen. De week erop vertelt hij dan trots dat hij de stoot onder de knie heeft. Dat is echt heel erg leuk om te zien."

© 2017-2019 BCL Boks Club Leidsche Rijn                                 Lid van De Nederlandse Boksbond 

  • icon mail
  • Black Facebook Icon