Heb jij iets te vieren met je voetbal- of hockeyteam? Of zoek jij een sportief uitje met je werk of klasgenoten? Wij organiseren een boksclinic voor jou, jouw collega's en jouw vrienden!

Onze boksclinic duurt ongeveer een uur. Tijdens de clinic maak je kennis met verschillende bokstechnieken en werk je aan je conditie. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van bokstrainingen en zijn lid van De Nederlandse Boksbond, dus jullie zijn in goede handen! En echt iedereen kan meedoen: of je nu al ervaring hebt met boksen of niet, wij zorgen voor een uitdagende en gezellige clinic.

Praktische zaken

Zorg zelf voor zaalschoenen (sportschoenen met een lichte zool) en lekker zittende sportkleding. Vergeet ook vooral niet om je handdoek en een flesje water mee te nemen, want je gaat flink zweten! Wij zorgen voor de bokshandschoenen en bokszakken. De clinics vinden plaats op het hieronder aangegeven adres.

Kosten

Het tarief van een boksclinic is afhankelijk van het aantal personen dat meedoet. Neem voor een prijsopgave of -indicatie contact met ons op. 

CONTACT

BOKS CLUB LEIDSCHE RIJN

SCHOOLSTRAAT 73

VLEUTEN

TEL: 0647057779

E-MAIL: INFO@BOKSCLUB-LEIDSCHERIJN.NL

© 2017-2019 BCL Boks Club Leidsche Rijn                                 Lid van De Nederlandse Boksbond 

  • icon mail
  • Black Facebook Icon